banner-off-market-deals-vastgoed

“Vastgoed Zelf Verkopen:

Meer winst en volledige controle !”

Vastgoed Slim Zelf Verkopen: Maximaliseer jouw rendement en vermogen !


Wil je meer controle over het verkoopproces van jouw vastgoed? Wil je de vruchten plukken van jouw investering zonder hoge makelaarskosten? Zie je door de bomen het bos niet meer en durf je er niet alleen aan te beginnen?

Bij Urbanya geloven we dat zelf verkopen van vastgoed een krachtige manier is om jouw winst te vergroten en de controle over jouw verkoopproces te behouden.

Ontdek hoe je met onze begeleiding en deskundige ondersteuning jouw vastgoed met vertrouwen kunt verkopen zonder tussenkomst van een traditionele vastgoedmakelaar.

Doe beroep op Urbanya en leer van een erkend vastgoedmakelaar hoe je succesvol je woning ZELF verkoopt !Wil jij graag je vastgoed verkopen en besparen op makelaarskosten ?

Kies dan voor vastgoedcoaching door een erkend vastgoedmakelaar
en verkoop je woning zelf met méér winst!


Met de hulp van Urbanya is het echt niet moeilijk !Geen traditionele vastgoedmakelaar

Waarom vertel ik als erkend vastgoedmakelaar dat je geen makelaar nodig hebt om je woning te verkopen?

Simpel ! Omdat we bij Urbanya ervan overtuigd zijn dat jij je woning het beste kent. Bijgevolg ben jij de ideale persoon om je woning te verkopen. Bovendien willen wij dat jij verkoopt met méér winst. En dit kan wanneer je je woning zelf verkoopt.

Er komt echter heel wat specifieke kennis en vaardigheden bij kijken, waardoor het je een onmogelijke opdracht lijkt.

En dáár helpen wij jou bij!

Van bij het samenstellen van je verkoopdossier tot en met de ondertekening van de akte bij de notaris, kan je rekenen op onafhankelijk advies en begeleiding van een erkend vastgoedcoach.

Onafhankelijk vastgoedadvies

Wat Urbanya echt uniek maakt, is dat we als erkend vastgoedmakelaar geen vastgoed in portefeuille nemen. Hierdoor kunnen we niet alleen onafhankelijk advies garanderen maar vermijden we ook belangenconflicten.

Wanneer jij ons dus uitnodigt voor een schatting of advies, weet jij met zekerheid dat er geen verborgen agenda is. Bij Urbanya kan je al je vragen stellen, zonder dat daar een handtekening onder een exclusiviteitscontract tegenover staat.

Urbanya helpt je met een correcte waardebepaling en prijszetting, het uitstippelen van een verkoopplan op maat en praktische tips en tricks.👉 Wil jij je woning zelf verkopen maar weet je niet hoe hieraan te beginnen?

👉 Zie jij op tegen de administratieve rompslomp die komt kijken bij een verkoop?

👉 Ben jij overtuigd dat jij potentiële kopers zelf kan rondleiden doorheen je woning?

👉 Wil jij zelf bepalen wie jouw woning koopt en rechtstreeks onderhandelen met de kopers?


Benieuwd naar meer? Vraag een GRATIS vastgoedstrategiesessie aan, dan vertel ik je hoe ik je kan helpen bij de verkoop van jouw onroerend goed.


Waarom vastgoed Zelf verkopen?

Het idee om je vastgoed zelf te verkopen kan in het begin wat uitdagend lijken, maar het biedt een reeks unieke voordelen die je niet mag negeren. Hier zijn enkele overtuigende redenen waarom steeds meer mensen ervoor kiezen om hun vastgoed zelf te verkopen:

1. Maximaliseer je winst

Het grootste voordeel van zelf verkopen is de aanzienlijke besparing op makelaarskosten. Door de tussenpersoon te elimineren, houd je een groter deel van de verkoopprijs over, wat je winst, en dus ook je rendement, verhoogt.

2. Volledige controle over het proces

Jij hebt de leiding over elke stap van het verkoopproces. Jij bepaalt de timing, de marketingstrategie, de prijszetting, de onderhandelingen en het afsluiten van de deal. Jij beslist hoe alles verloopt en zo volledige controle hebt over het resultaat.

3. Directe communicatie met kopers

Zelf verkopen betekent directe communicatie met potentiële kopers. Dit biedt de kans om hun vragen onmiddellijk te beantwoorden, vertrouwen op te bouwen en een persoonlijke connectie te creëren.

4. Directe feedback

Tijdens bezichtigingen kun je directe feedback van potentiële kopers verzamelen. Dit kan je helpen om eventuele knelpunten te identificeren en je verkoopstrategie indien nodig aan te passen.

5. Verminderde kans op miscommunicatie

Als je direct met kopers communiceert, is de kans op miscommunicatie kleiner. Je kunt hun behoeften begrijpen en de juiste informatie verstrekken zonder informatie te verliezen via een tussenpersoon.

6. Betere deals en hogere tevredenheid

Ook de onderhandelingen kunnen persoonlijker en directer zijn wanneer je zelf verkoopt. Omdat je mekaars standpunten beter begrijpt, leidt dit meestal tot betere deals en meer tevredenheid aan beide kanten van de transactie.

7. Flexibiliteit in Timing

Zelf verkopen geeft je de vrijheid om het verkoopproces te plannen volgens jouw eigen tijdlijn. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld snel moet verkopen of juist wilt wachten op een gunstigere markt zonder dat je onder druk gezet wordt.

8. Persoonlijke presentatie

Niemand kent jouw vastgoed beter dan jijzelf. Met Urbanya leer je hoe je jouw vastgoed kunt presenteren en op de markt kunt brengen op een manier die past bij jouw planning en doelen. Door het zelf te presenteren, kun je bovendien de unieke eigenschappen en voordelen van jouw eigendom persoonlijk overbrengen aan geïnteresseerde kopers.

9. Innovatieve marketing

Als je zelf verkoopt, heb je de vrijheid om nieuwe marketing- en verkoopstrategieën uit te proberen, waardoor je kunt inspelen op de veranderende marktomstandigheden en die je vastgoed laten opvallen in een drukke markt. Je eigendom off-market te koop aanbieden, is hierbij één van de opties.

10. Grotere voldoening

Het succesvol verkopen van je vastgoed kan een gevoel van voldoening en prestatie met zich meebrengen. Je hebt zelfstandig een belangrijke transactie afgerond.

Als je overweegt om je vastgoed zelf te verkopen, staan wij klaar om je te voorzien van de kennis, ondersteuning en strategieën die je nodig hebt. Neem contact met ons op en ontdek de kracht van zelfvertrouwen in vastgoedverkoop!


Hoe Urbanya jou helpt!

Bij Urbanya begrijpen we dat vastgoed zelf verkopen een uitdagende onderneming kan zijn. Daarom bieden we jou:

1. Persoonlijke en deskundige begeleiding

Bij Urbanya ontvang je geen standaard instructies, maar op maat gemaakt advies. Ons 1-op-1 coaching traject biedt jou de kennis en tools die je nodig hebt om zelfverzekerd vastgoed te verkopen. We delen strategieën, tips en bewezen methoden om jouw verkoop tot een succes te maken.

2. Strategische ondersteuning

We helpen je bij het ontwikkelen van een effectieve verkoopstrategie, zodat je jouw vastgoed optimaal kunt presenteren.

3. Grotere onderhandelingskracht

Leer onderhandelen als een professional en sluit transacties met gunstige voorwaarden af.

4. Juridisch inzicht

Je bent op de hoogte van alle juridische vereisten en beschermt jezelf tegen mogelijke valkuilen. Zo helpen we je bij het samenstellen van een volledig verkoopdossier dat voldoet aan de wettelijke verplichtingen.

5. Telefonische helpdesk

Krijg je te maken met vragen of twijfels tijdens het verkoopproces, dan biedt onze telefonische helpdesk jou een directe lijn naar oplossingen, expertise en gemoedsrust.

6. Transparantie

Geen verborgen kosten of verrassingen. Wij zijn toegewijd om je volledig te informeren over elk aspect van het verkoopproces, zodat je weloverwogen beslissingen kunt nemen.

Bij Urbanya geloven we dat jij de controle hebt om jouw vastgoeddoelen te bereiken. Kies voor zelfvertrouwen, kennis en maximale winst door jouw vastgoed zelf te verkopen. Neem vandaag nog contact op en laat ons je begeleiden naar vastgoedsucces!


Yana Van den Eede Vastgoedcoach
Yana Van den Eede – BIV / IPI 512.696
Erkend Vastgoedmakelaar – Bemiddelaar

M: +32 486 56 42 32 (ook WhatsApp)

E: Yana@Urbanya.be

Maak je lid van de besloten Facebook-groep
“Off-market vastgoeddeals en -advies
in België en Spanje”: https://www.facebook.com/groups/vastgoedadvies

Zet de stap naar meer winst

Wil je leren hoe je jouw vastgoed met meer winst kunt verkopen en tegelijkertijd de volledige controle behoudt?

Vraag vandaag een GRATIS adviesgesprek aan en ontdek hoe ik je kan helpen om jouw vastgoedwinsten te maximaliseren.


Wat klanten zeggen